Balaton csillagai

Ez tartalmazza mind a 4 szobánkat (Orion, Hold, Jupiter, és Vénusz)

Részletek

Az Balaton csillagai apartman ára 60.900 Ft/éjszaka

(legalább 3 éjszaka foglalása esetén)

Képek

A Balaton csillagainak 4 szobája

Vénusz szoba

“A szerelem és szépség istennőjének bolygója, az életöröm, és az összhang hordozója is.”

Két személyes szoba, melyben egy nagy méretű francia ágy áll a vendégek rendelkezésére. A szobához saját fürdőszoba is tartozik. A szobában egy kis hűtőszekrény is található, melyben minden ide látogató vendégünk számára egy üveg pezsgő már elhelyezésre került. Természetesen klíma, televízió és ingyenesen használható wifi  is biztosítja a komfortos időtöltést. A szoba tájolása csendes, a napocska is csak kora délelőtt kukkant be az ablakon. 

 

Hold szoba

“Az éjszaka királynője, a hangulatért, és az érzésekért felelős”

Ez a szoba három személy részére biztosítja a pihenést, külön ágyakon, melyek akár tetszés szerint össze is tolhatóak. Komfortérzetünket a szoba tágas belső tere, a klíma, és a televízió mellett az ingyenes wifi is fokozza.

Orion szoba

“Orion, azaz Nimród felett a Tejúton a szkíta csodaszarvas szökell”

Ebben a szobában maximálisan 4 fő részére van lehetőség a pihenésre. Ezt egy francia ágy, és két egyszemélyes ágy biztosítja. A világos, nagyméretű szoba saját fürdőszobával rendelkezik, emellett a klíma, a televízió, és az ingyenesen használható wifi szintén a kényelmes időtöltést szolgálja.

Jupiter szoba

“A Fortuna, a nagy szerencse bolygója, a sors pozitív tendenciáin keresztül.”

Ez a szoba 3 fő részére, egy francia ággyal, és egy egyszemélyes ággyal berendezett. A televízió, a klíma, az ingyenes wifi mellett egy tágas erkéllyel is rendelkezik.

Szabad időpontok:

Zölddel jelöltük a szabad időpontokat

Foglalja le a szállást!

Házirend

A gombra kattintva tekintheti meg a szállásra vonatkozó házirendünket!

Rólunk

A Csillag-Villa vendégházat azoknak a családoknak, baráti társaságoknak, munkahelyi, és egyéb társadalmi közösségeknek ajánljuk, akik a páratlan természeti környezet, a sok látnivaló és a tó nyújtotta lehetőségek mellett szeretnek csendes, madárdalos környezetben lenni, igényesek a tisztaságra, a luxusszállodai követelményeket viszont meghagyják másoknak.

© Csillag Villa 2019  Impresszum | Adatkezelési-tájékoztató | Weboldalt készítette: Webpole
A Csillag-Villa NTAK regisztrációs száma: EG19004154