Programok

Az alábbi oldalakon az aktuális Balaton körüli eseményekről,  programokról tájékozódhat bővebben!
www.rockbalaton.com | www.balaton.hu | www.balatonszemes.hu | https://welovebalaton.hu 

BALATON SOUND

Európa legmenőbb vízparti bulija Zamárdi szabad strandján minden év júliusában kerül megrendezésre, ahol számos nemzetközi világsztár biztosítja a jó hangulatot. A mintegy 20 programhelyszinnel jelentkező fesztivál több tízezer ember számára biztosítja a szórakozási lehetőséget.

www.balatonsound.com

KISTÜCSÖK ÉTTEREM

Balatonszemes központjában a 7-es főút mellett található a Kistücsök Étterem. Számos hazai és nemzetközi megmérettetés díjazottjai. Kiváló magyar konyhával, széles borválasztékkal, hangulatos belső éttermi résszel, és terasszal várja vendégeit. Asztalfoglalás ajánlott.

www.kistucsok.hu

BALATONI HAJÓZÁS

A Balatoni Hajózási Zrt. 58 napos főidényében menetrendi hajójáratokkal, valamint séta, és programhajó kínálattal várja a kikapcsolódást kereső utasait a legkisebbektől a legidősebbekig, ahol garantáltan senki nem fog unatkozni. 

www.balatonihajozas.hu

LIKE BALATON

 

www.likebalaton.hu

Rólunk

A Csillag-Villa vendégházat azoknak a családoknak, baráti társaságoknak, munkahelyi, és egyéb társadalmi közösségeknek ajánljuk, akik a páratlan természeti környezet, a sok látnivaló és a tó nyújtotta lehetőségek mellett szeretnek csendes, madárdalos környezetben lenni, igényesek a tisztaságra, a luxusszállodai követelményeket viszont meghagyják másoknak.

© Csillag Villa 2019  Impresszum | Adatkezelési-tájékoztató | Weboldalt készítette: Webpole
A Csillag-Villa NTAK regisztrációs száma: EG19004154