Bemutatkozás

A Balaton Magyarország legkedveltebb üdülőhelye, nagyon sok magyar, és külföldi család választja pihenésének helyszinéűl. Viszont a tökéletes nyaralás egyik alapfeltétele, hogy jól válasszuk meg az adott szálláshelyet, amihez szeretnénk egy kicsi segítséget nyújtani a következőkkel:
A Csillag-Villa vendégházat azoknak a családoknak, baráti társaságoknak, munkahelyi, és egyéb társadalmi közösségeknek ajánljuk, akik a páratlan természeti környezet, a sok látnivaló és a tó nyújtotta lehetőségek mellett szeretnek csendes, madárdalos környezetben lenni, igényesek a tisztaságra, a luxusszállodai követelményeket viszont meghagyják másoknak. Szobáinkban kiemelt figyelmet fordítottunk az ágyak, matracok minőségére, a kényelmes alvás szemponjából. Minden szoba klímával ellátott, ami szintén a jó közérzetet biztosítja egy-egy forró kánikulai nap végén. Egy különleges adottsága a háznak, a nagyméretű hangulatos udvara. A szabadban grillezni, sütögetni, főzőcskézni, vágyó vendégeinknek egy eszközökkel is nagyon jól felszerelt aparáttal állunk rendelkezésre. A zöldövezetben nagyméretű filagória, hintaágy, kényelmes kerti székek, és az igazán kuriózum számba menő 4 körös sörcsapoló berendezés szolgálja a tökéletes időtöltést. A Soproni Sörgyár kiváló termékeit csapolt sör formájában elfogyasztani nem csak sörözés! A csapolás élménye, a sör megfelelő hőmérséklete, szénsavtartalma, mindemellett igazi környezetvédelem… 🙂 nem termelünk egy-egy jól sikerült este után 3 kukányi sörösdobozt!
Tehát a hozzánk érkező vendégek csomagtartóiban nem kell hell helyet biztosítani tüzifának, bográcsozáshoz, szalonnasütéshez szükséges eszközöknek, dobozos söröknek.
Viszont a Csillag-Villa környezetében lévő ugyancsak szálláshely szolgáltatással foglalkozó vendégházak működtetői is büszkén hírdetik, a csendes, nyugodt, idilli környezetet, ezért azoknak, akiknek szórakozási kultúrája ettól eltérő, gondolunk itt hangoskodásra, stb. nem igazán ajánluk.
Mottónk: “Fantasztikus érzés az elégedett Vendég, hiszen itt minden értük történik.”

Ajánlatot szeretne vagy csak érdeklődne?

Írjon most!

Rólunk

A Csillag-Villa vendégházat azoknak a családoknak, baráti társaságoknak, munkahelyi, és egyéb társadalmi közösségeknek ajánljuk, akik a páratlan természeti környezet, a sok látnivaló és a tó nyújtotta lehetőségek mellett szeretnek csendes, madárdalos környezetben lenni, igényesek a tisztaságra, a luxusszállodai követelményeket viszont meghagyják másoknak.

© Csillag Villa 2019  Impresszum | Adatkezelési-tájékoztató | Weboldalt készítette: Webpole
A Csillag-Villa NTAK regisztrációs száma: EG19004154